2011. április 25., hétfő

Húsvéti aszpikos

Már sok blogban láttam már, de csak most tetszett meg annyira, hogy nekiálljak.
Amúgy cseppet sem bonyolult és a színek mindenkit elvarázsolnak, ezért érdemes nem elől hagyni!:)

A hozzávalók: füstölt parasztsonka, sárgarépa, csemegeuborka, főtt tojás, leves (most kacsaleves leve),
zselatin az aszpikhoz.

A levesben megfőztem a sonkát répát, a kibélelt formába rakosgattam a többi hozzávalót, felöntöttem a zselatinnal elkevert lét és hagytam pár óráig a hűtőben.
Legközelebb, lehet, hogy majd még több hozzávalót rakok bele...








3 megjegyzés:

  1. Ez nagggyon csinos, nagyon dekoratív!

    VálaszTörlés
  2. Én is így gondolom, köszönöm!:)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a bloghoz, nagyon tetszik..egy szép hetet kívánok J.

    VálaszTörlés