2012. február 9., csütörtök

Málnás céklakrémleves

Természetesen mindenki tudja, mennyire jó, és egészséges a cékla.
De azt is tudom, nem mindenki kedveli, illetve meg lehet szeretni (idővel). Ez a recept kitűnő azoknak, akik még ismerkednek, idegenkednek tőle, ezenkívül babáktól idős korig ajánlom.
Ha nem mondjuk meg miből is van, nagyon kevesek jönnek rá.
Roppant egyszerű és igen finom.

Hozzávalók: Fejenként (akár sós vízben, vagy lehet sütőben sült) egy főtt cékla, 1 marék málna (most mirelit), 1-2 kanál cukor vagy méz, 1 dl tejszín, 1 dl tejföl + főzőlé+ botmixer
Díszítés: habtejszín , málnás balzsamecet (elhagyható)


A végeredmény : egy igazi illatos málnaleves ,csak tartalmasabban!












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése