2012. szeptember 3., hétfő
Arrabiata kagylótészta mézes sült fehérrépával
Úgy szeretem ezt a csípős paradicsomszószos tésztát!
Sokszor nem kívánom a húsokat, na akkor ez egy tökéletes étel.
Most viszont a fehérrépás változata nagyon bejött. (nem gondoltam volna, bár külön-külön sokszor, de együtt még nem ettem!)
Sokan utálják ezt a gyökeret, de ha ettek volna ilyen finomat, nem ezt mondanák.
Hozzávalók : 5 közepes fehérrépa, vaj / olaj, só (jalapenos), cayenne bors, színes bors, 1 -2 kanál méz
(jól megsütve először a fűszerekkel és a végén rácsorgatva a mézzel még 5-10 percig karamellizálva)
Arrabiata szósz: olívaolaj, 4-5 gerezd fokhagyma, só, bors, csipet cukor, paradicsompüré, chilipaprika (most szárított eredeti thai volt), reszelt parmezán, oregánó, bazsalikom
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése