2012. október 14., vasárnap

Sütőtökös és céklás panna cotta

Itt az ősz és vele együtt a sütőtök is, most aztán minden blogon a narancssárga összes árnyalatával találkozhatunk a legkülönbözőbb formában.

Igen egyszerű, de nagyszerű dolgot csináltam, mert ugye szeretek kísérletezgetni!
A sütőtök mindenhogy finom, ezért gondoltam, csak nem rontja el ezt a tejszínes édességet, a cékla pedig a színének köszönhetően került bele, mert ezt a színezést nagyon kedvelem!

Hozzávalók: 2 dl görög joghurt, 2 dl (30 %) tejszín, vanília eszencia, barna cukor, 1-2 kanál zselatin, sült cékla/ sült sütőtök
Öntet málnás balzsamecet, mely a cékláshoz fenomenális!
A sütőtököshöz  legközelebb karamellszószt fogok adni, mert az kicsit hiányzott!

Most valahogy annyira finom lett, krémes és finoman érződik rajta a sütőtök ill cékla íze, hogy ez lett a kedvencem!














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése