2013. április 14., vasárnap

Epres joghurtfagyi

Amikor nyúltam a közértben a dobozos fagyi után rám szólt a gyerek, hogy " pont ilyet szoktunk csinálni!",
ezért szégyenszemre, de örülve is,  természetesen megígértem, hogy tényleg még este (kilenc után) összedobom a mi kis fagyinkat!

Nem tudom, miért, pedig elég hideg volt eddig, mostanában többször is fagylaltoztam!
Ezért nekem is furcsa, hogy lehet ez, amikor még messze a nyár, de ez a finomság annyira jó, kis könnyű édesség, hogy miért ne lehetne akár most is enni!

Hozzávalók:  250 natúr ( görög) joghurt/ tejföl, ízlés szerint méz / cukor, fél citrom leve,30 dkg piros gyümölcs (fagyasztott ribizli, málna vagy eper), díszítéshez eper vagy  csokidara, plusz 1-2 tk epres pálinka (elhagyható)

Mi így szeretjük, ha nem teljesen egyneművé turmixolom a gyümölccsel a joghurtfagyit!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése