2013. április 23., kedd

Medvehagymás-kókusztejes- rokfortos tészta

Nagyon szeretem a tejszínes dolgokat, de most már fele-fele arányban inkább kókusztejjel készítem, kicsit más, de igazán nem érezhető lényeges különbség.

Volt még egy kevés medvehagyma, ezért került bele, de az alapötlet a rokfortos tészta volt.
Szeretem a "cuccos" tésztákat, meg a sajtokat, meg a fokhagymát ...

Hozzávalók:
bármilyen tészta , vaj, 2 nagy gerezd fokhagyma,  fél csomag medvehagyma, olajban eltett paradicsom és kapribogyó, 200 ml kókusztej, 10 dkg rokfort / kéksajt,  pici só, színes bors, dió

A mártásban átforgatom a tésztát, és még tettem rá a maradék fügés kék sajtból, és pirított dióval is megszórtam.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése