2013. szeptember 14., szombat

Avokádós medvehagymás tészta tenger gyümölcseivel

Ezt a jó kis zöld tésztát, sajnos nem én csináltam, bioboltban találtam rá.
Tönkölylisztből készült, ezért egészségesebb is, mint más tészták. A zöld színét pedig a medvehagymának köszönheti.

Kicsit tavaszias érzés ez a szép zöld jellege miatt, de így az ősz felé haladva is jólesik az ilyen étel.

Hozzávalók:
fejenként 200 g medvehagymás tészta, só, olívaolaj,
               1 avokádó, só, bors, cayenne bors, fél  citrom leve
               200 g tenger gyümölcsei, 4 fokhagyma, olívaolaj, só, bors, 1 citrom, chilipehely, cayenne bors,
               ízlés szerint  fekete olívabogyó, parmezán








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése